Forhandleravtaler

Vi er eksklusiv distributør av Foxwell i Norge og har enerett til import og distribusjon. Vi har hatt et langt samarbeid på nå snart 7 år. Foxwell er en profesjonell leverandør av diagnoseverktøy, tjenester og løsninger til bilindustrien. I samarbeid med Foxwell tilbyr vi bransjekunnskap, produksjonskompetanse og teknologisk innovasjon for å tilby en bred portefølje av scannere, OBD2-lesere, elektroniske bremseverktøy og mye mer.

Ønsker du å bli forhandler av Foxwell, så ta gjerne kontakt med oss på E-post: kontakt@diagnosebutikken.no

 

 

Vi er også autorisert forhandler av iCarsoft som vi har samarbeidet med i over 5 år. iCarsoft er best på merkespesifikke og universale feilkodelesere til privatmarkedet. De leverer prisgunstige modeller med fokus på kvalitet og egenskaper/funksjoner. iCarsoft har gratis oppdatering av sine produkter gjennom hele levetiden. 

Ønsker du å bli forhandler av iCarsoft gjennom oss, så ta gjerne kontakt med oss på E-post: kontakt@diagnosebutikken.no.

 

Vi er autorisert forhandler av Autel i Norge. Autel leverer robuste og gode verktøy for både privat -og bedriftsmarkedet (verksteder, bilforhandlere etc).