Vi er eksklusiv distributør av Foxwell i Norge og har enerett til import og distribusjon. Vi har hatt et langt samarbeid på nå snart 10 år. Foxwell er en profesjonell leverandør av diagnoseverktøy, tjenester og løsninger til bilindustrien. I samarbeid med Foxwell tilbyr vi bransjekunnskap, produksjonskompetanse og teknologisk innovasjon for å tilby en bred portefølje av scannere, OBD2-lesere, elektroniske bremseverktøy og mye mer.

Ønsker du å bli forhandler av Foxwell, så ta gjerne kontakt med oss på E-post: kontakt@diagnosebutikken.no

 

 

Vi er også autorisert forhandler av iCarsoft som vi har samarbeidet med i over 10 år (siden 2013). iCarsoft er best på merkespesifikke og universale feilkodelesere til privatmarkedet. De leverer prisgunstige modeller med fokus på kvalitet og egenskaper/funksjoner. iCarsoft har gratis oppdatering av sine produkter gjennom hele levetiden. 

Ønsker du å bli forhandler av iCarsoft gjennom oss, så ta gjerne kontakt med oss på E-post: kontakt@diagnosebutikken.no.

 

Vi er autorisert forhandler av Autel i Norge. Autel leverer robuste og gode verktøy for både privat -og bedriftsmarkedet (verksteder, bilforhandlere etc).